Alati I PRIBORI ZA OBRADU PVC - stolarije

Glodala za čišćenje i frezovanje

img

Glodala za čišćenje i profilisanje, izrađuju se sa zalemljenim pločicama od T.M. Ugrađene pločice od T.M. visokog su kvaliteta sa proizvođačkim atestom, poznate Švjcarske firme „ Hartmetal“. Garniture glodala izrađuju se iz segmenata čvrsto povezanih u jednu celinu sa mogućnošću , eventualnog, naknadnog štelovanja. Svakoj garnituri (setu) glodala, pre isporuke se proverava uravnoteženost i vrši balansiranje.

detaljnije

Ležišta-oslonci za varenje profila

img

Ležišta za varenje profila izrađuju se prema propisanim parametrima od strane proizvođača varilica. Zavisno od konkretnog profila, ugrađujemo nožiće za sečenje dihtung gume i odgovarajuće pritezače. Raspolažemo velikom bazom podataka o parametrima ležišta za varenje, poznatih svetskih proizvođača varilica: ELUMATEC, URBAN, WEGOMA, HOLLINGER, SOMECO, STÜRTZ, STB, HAFMAN, KABAN, MURAT,....

detaljnije

Ležišta-oslonci za sečenje lajsni za staklo i profila

img

Ležišta za sečenje lajsni za staklo izrađuju se prema parametrima mašine za sečenje(sekačice), predviđene od strane proizvođača. Ležišta izrađujemo u sklopu sa opružnim pritiskačom od poliamida, a samo ležište sa mogućnošću štelovanja i prihvatanja sličnih lajsni.

detaljnije

Šabloni za bušenje

img

Šablone za bušenje radi mo prema zahtevima proizvođača profila ili ličnim potrebama kupaca.

detaljnije

Ostali alati i pribori (nosaši alata,rušni čistaš vara,nožići za ravno čišć.i dr.)

img

Ostale alate i pribore čine: Nosači za brzu izmenu alata, prema parametrima propisanim od strane proizvođača mašina, razni nožići za ravno čišćenje na čistilicama. Ručni čistač vara ,osmišljen i kreiran u vlastitoj Tehničko-razvojnoj službi. Takođe izrađujemo razne alate i pribore specijalne namene, prema zahtevima i potrebama proizvođača PVC stolarije.

detaljnijeO nama

20 godina postojanja udruženih radionica krunisano je formiranjem stabilnog preuzeća sposobnog da zadovolji raznovrsne zahteve tržišta za alatima, priborima i uređajima. Već na početku definisana je poslovna orjentacija -razvoj kroz osvajanje novih proizvoda i odgovarajući rast proizvodnje. ATM TRIO danas prestavlja referentnu srpsku firmu za proizvodnju alata i pribora u oblasti PVC i Al stolarije. detaljnije

Kontakt

Telefon/Fax: ++381(32)391-361; 392-170
Adresa: 32205 Trbušani - Čačak, Srbija
E-mail: office@atmtrio.com

Proizvodi