Profil preduzeća

Preduzeće "ATM TRIO" osnovano je juna 2005. godine kao privatno preduzeće, udruživanjem tri renomirane mašinske radionice “ATM”, “IN” i “RADOJEVIĆ”. Sedište preduzeća je u Trbušanima, 5km severo zapadno od Čačka,Srbija.

20 godina postojanja udruženih radionica krunisano je formiranjem stabilnog preuzeća sposobnog da zadovolji raznovrsne zahteve tržišta za alatima, priborima i uređajima. Već na početku definisana je poslovna orjentacija -razvoj kroz osvajanje novih proizvoda i odgovarajući rast proizvodnje. ATM TRIO danas prestavlja referentnu srpsku firmu za proizvodnju alata i pribora u oblasti PVC i Al stolarije.

"ATM TRIO" čine ljudi

Preduzeće "ATM TRIO" upošljava preko 30 radnika raznih profila,od koih oko 50% čine radnici sa iskustvom preko 20 godina. Poslovna organizacija pokriva sve faze realizacije proizvoda kroz sopstveni razvoj, nabavku, proizvodnju, marketing i prodaju

"ATM TRIO" tajne uspeha

100% privatna struktura vlasništva i fleksibilna poslovna organizacija

Profitno usmereni menadžment, tradicija i stručnost, omogućavaju efikasno upravljanje kompletnim poslovanjem i i čine ATM TRIO pogodnim partnerom za poslovnu saradnju u raznim domenima i na različitim nivoima.

Proizvodnja

Raspoloživi materijalni resursi, iskustvo i osposobljenost zaposlenih obezbeđuju efikasno osvajanje proizvodnje novih uređaja, uspostavljanje i održavanje serijske proizvodnje, pružanje usluga oštrenja-regeneracije alata,kao i usluge struganja na savremenim CNC strugu.

Standard kvaliteta

U sve sektore poslovanja unose se zahtevi za obezbeđenje kvaliteta koji su koncipirani na osnovama standarda ISO 9000, čime se kroz dokumentovanost procedura i postupaka u radu, te maksimalnu doslednost u tome, obezbeđuje visoki kvalitet proizvoda.

Izvozni potencijal

Većina proizvoda ima izvozni potencijal, a neki od njih su već uveliko plasirani na tržištima Nemačke, Austrije, Madjarske, Bugarske,Rumunije, Grčke,BIH, Slovenije,Hrvatske , Makedonije i Albanije.O nama

20 godina postojanja udruženih radionica krunisano je formiranjem stabilnog preuzeća sposobnog da zadovolji raznovrsne zahteve tržišta za alatima, priborima i uređajima. Već na početku definisana je poslovna orjentacija -razvoj kroz osvajanje novih proizvoda i odgovarajući rast proizvodnje. ATM TRIO danas prestavlja referentnu srpsku firmu za proizvodnju alata i pribora u oblasti PVC i Al stolarije. detaljnije

Kontakt

Telefon/Fax: ++381(32)391-361; 392-170
Adresa: 32205 Trbušani - Čačak, Srbija
E-mail: office@atmtrio.com

Proizvodi