ALATI I PRIBORI ZA OBRADU AL - stolarije

Glodala za frezovanje AL profila

img

Glodala-frezeri za profilisanje Al-profila isporučuju se pojedinačno i kompletno povezani u set, zajedno sa nosačem za brzu izmenu alata. Glodala se izrađuju sa zubima od Tvrdog Metala (T.M.), proverenog kvaliteta. Za potrebe obrade Aluko bond_a , izrađujemo glodala raznih tipova. Tu su vretenasta i pločasta glodala sa odgovarajućom geometrijom. U programu su i jednopera i dvopera glodala za rad na Pantografima.

detaljnije

Prese i alati za prosecanje i probijanje

img

Uprogramu alata za probijanje, nalaze se svi standardni alati za odgovarajuće marke Al-profila. Alati za razne spojnice, drenažne otvore, otvore za ručice i dr. Alati se isporučuju pojedinačno i u kompletu sa ručnom presom. Naprimer: Velika ručna presa (za „ALUMIL“),na sebi ima sve potrbne alate za obradu „hladnog“ i profila sa termo prekidom.

detaljnije

Noževi i pribori za utiskivanje-štipanje uglova

img

Proizvodimo sve vrste noževa za utiskivanje-„štipanje“ uglova profila, prema zahtevima i parametrima proizvođača presa za utiskivanje. U programu imamo i ručnu „štipaljku“, vlastite konstrukcije.

detaljnije

Alati i pribori za obradu Aluminijumskih obloga

img

Uprogramu alata za obradu Al-obloga, izrađujemo prese sa izmenljivim alatima, za obradu Al-obloga. Alati su usklađeni sa tehnologijom oblaganja, propisanom od strane proizvođača PVC-profila.

detaljnijeO nama

20 godina postojanja udruženih radionica krunisano je formiranjem stabilnog preuzeća sposobnog da zadovolji raznovrsne zahteve tržišta za alatima, priborima i uređajima. Već na početku definisana je poslovna orjentacija -razvoj kroz osvajanje novih proizvoda i odgovarajući rast proizvodnje. ATM TRIO danas prestavlja referentnu srpsku firmu za proizvodnju alata i pribora u oblasti PVC i Al stolarije. detaljnije

Kontakt

Telefon/Fax: ++381(32)391-361; 392-170
Adresa: 32205 Trbušani - Čačak, Srbija
E-mail: office@atmtrio.com

Proizvodi