Alati I PRIBORI ZA OBRADU PVC - stolarije

img

Zahvaljujući visokoj stručnosti i dugogodišnjem iskustvu, razvili smo široku lepezu proizvoda koji se koriste za izradu PVC_stolarije. Glodala sa T.M. za čišćenje i profilisanje, ležišta (oslonce) za varenje profila, ležišta-podmetače za sečenje profila kao i lajsni za staklo. Proizvodimo i šablone za bušenje i izradu otvora, nosače za brzu izmenu alata, nožiće za ravno i čišćenje radiusnih kontura, glodala za pantografe, dvostepene burgija kao i alate specijalne namene. Dugo godina smo (Regionalni) snabdevači alata za poznate svetske proizvođače PVC profila: VEKA, K.B.E., KÖMMERLING, TROCAL, ALUPLAST, L.B.Profile, GEALAN, ROPLASTO, DECEUNICK, SCHÜCO, INTER NOVA, TRIUMF i dr.

detaljnije

ALATI I PRIBORI ZA OBRADU AL - stolarije

img

U programu alata i pribora za obradu Aluminijumske stolarije nalaze se sledeći artikli: Glodala-frezeri za profilisanje Al_profila, glodala za obradu Aluko bond_a, ručne i pneumatske prese, alati za probijanje raznih tehnoloških otvora,ručna prese za fiksiranje („štipanje“) uglova. U programu su i noževi za fiksiranje („štipanje“)uglova profila na stabilnim presama-„štipaljkama“. Takođe izrađujemo prese i alate za obradu Al-obloga. Naša tehnička služba stoji vam na raspolaganju za realizaciju vaših ideja, kao i za rešavanje vaših problema iz pomenute oblasti.

detaljnije

OSTALI DEO PROIZVODA

img

Ostali deo našeg proizvodnog programa obuhva široku lepezu alata i uređaja. Alat za obradu drveta, kože, gume i papira.Proizvodimo valjke za savijanje Al –profila kao i valjke za izradu čeličnih cevi. Uprogramu su i prese sa alatima za izradu venecianera, trakastih zavesa, viševretene bušačke glave i razni uređaji posebne namene. Izrađujemo razne serijske delove na CNC strugovima.

detaljnijeO nama

20 godina postojanja udruženih radionica krunisano je formiranjem stabilnog preuzeća sposobnog da zadovolji raznovrsne zahteve tržišta za alatima, priborima i uređajima. Već na početku definisana je poslovna orjentacija -razvoj kroz osvajanje novih proizvoda i odgovarajući rast proizvodnje. ATM TRIO danas prestavlja referentnu srpsku firmu za proizvodnju alata i pribora u oblasti PVC i Al stolarije. detaljnije

Kontakt

Telefon/Fax: ++381(32)391-361; 392-170
Adresa: 32205 Trbušani - Čačak, Srbija
E-mail: office@atmtrio.com

Proizvodi